Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Myyrmäen vanhustenkeskus kerros 5

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Myyrmäen vanhustenkeskus 5 krs, Mustikka

Ruukkuja 7, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 27.12.2022 tai sopimuksen mukaan - 23.09.2023


Vantaudu - Hoitaja

Tule meille töihin! Etsimme Sinua ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja lähihoitajan vakituiseen työsuhteeseen Myyrmäen vanhustenkeskuksen 5 kerrokseen. 

 Olet tärkeä henkilö asukkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asukkaiden elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. Teemme yhteistyötä tiimin, läheisten ja vapaaehtoisten sekä kaikkien Myyrmäen vanhustenkeskuksen eri kotien kesken. Työskentelemme moniammatillisena tiiminä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asukkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. 

 Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, RAI-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Valmista pakettia emme kuitenkaan odota, sinulla ei tarvitse olla valmiina tietoa kaikesta tai pitkää työkokemusta. Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Emme hae ainoastaan hyvää osaajaa vaan tärkeätä on myös halu sekä into oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan. 

 Asukas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi. Työilmapiirin ja työhyvinvoinnin eteen työskentelemme jatkuvasti. Meillä huolehditaan perehdytyksestä ja koulutuksesta. Henkilöstöllä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu sähköisen titanian kautta ja kaupungin henkilöstöedut. Olemme olleet ensimmäisiä siirtyjiä uuteen Apotti-asiakastietojärjestelmään, johon työntekijämme koulutetaan.

 

Tervetuloa meille töihin!

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. 

Haluamme erityisasumisessa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä. 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Voit käydä tutustumassa meihin sosiaalisen median kautta: 

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus
• Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen
• Instragramissa @vanhustenvantaa
Blogissamme


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Love-lääkeluvan suorittamista 3 kuukauden aikana.

Luemme eduksi: Rai-toimintakykymittarin käytön osaaminen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Jaksotyö


Yhteystiedot:

Asumisoapvelujen esimies

Kortelainen Hanna

040-6679250

[email protected]


Tavoitettavissa klo 8 - 15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 23.12.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Myyrmäen vanhustenkeskus kerros 5

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 23.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti