Skip to main content

Lähihoitaja/ohjaaja lapsiperheiden kotipalveluun

Haemme lähihoitajia/ohjaajia keikkatyöhön Turun seudulle lapsiperheiden kotipalveluun. Meillä ymmärretään hoitotyön tekijöitä.

Olemme saaneet kiitosta työntekijöiltämme erityisesti hyvästä työporukasta ja elämään sopivasta työvuorosuunnittelusta. Me 9Livesilla kehitämme ja kehitymme yhdessä, joten mukaan sopii jokainen kokemuksen määrästä riippumatta. Valtakunnallisena toimijana tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet edetä tai siirtyä sisäisesti myös toimipaikkojen välillä. Meillä kaikilla on ammattina ihminen.

Millaista työ meillä on?
Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme inhimillisesti ja ammattitaitoisesti. Meillä on hauskaa töissä ja tukena on luotettava tiimi. Panostamme päivittäisen arjen sujuvuuteen toisiamme tukien ja auttaen. Asiakkaamme asuvat Turun seudulla.

Lapsiperheiden kotipalvelussa työn tavoitteena on tukea perheitä arjessa selviytymisessä. Palvelu suunnitellaan aina yksilöllisesti perheen tarpeiden mukaisesti ja työssäsi pääsetkin tekemään vastuullisia sekä monipuolisia työtehtäviä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-20 välillä.

Työhön tarvitset

  • sosiaali-, terveys-, kasvatus- tai ohjausalan ammatti- tai perustutkinto tai vastaava tutkinto
  • tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa
  • rikosrekisteriote

Haluamme kuulla juuri sinusta!
Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan TES ja palkkaluokka on G20C. Tuntipalkkasi on kokemusvuosiesi mukaan 13,92–15,05 € / h. Meiltä saat myös erilaisia henkilöstöetuja, joista voit lukea lisää täältä: 9Lives työpaikkana

Sinustako ysiläinen? Lisätietoja työpaikasta saat tiimin esihenkilöltä Riia Aholta, p. 044 702 9373 tai [email protected]. Käy myös tutustumassa meihin työpaikkana Instagramissa, Facebookissa ja LinkedIinissä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja/ohjaaja lapsiperheiden kotipalveluun

Turku
Osa-aikainen ja tuntityö
Ei työkokemusta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti