Skip to main content

Lähihoitaja, Saga Käpylinna

 Hei lähihoitaja! Miltä kuulostaisi työ, jossa yhdistyvät kotihoidon ja palvelutalon parhaat puolet?

Haemme nyt Saga Käpylinnan palvelutaloon lähihoitajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen - lue lisää alta ja hae helposti!

Saga Käpylinna työpaikkana

Saga Käpylinnassa on 85 korkeatasoista asuntoa senioreille ja palvelutalon yhteydessä on 24-paikkainen ryhmäkoti muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville. Saga Käpylinna sijaitsee rauhallisella alueella Oulunkylän Veräjämäessä, idyllisessä ja vehreässä ympäristössä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Minkälaista on työskennellä Sagassa?

Työpäiväsi lähihoitajana

Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti heidän kodeissaan. Teet töitä ensisijaisesti yksin, mutta työsi tukena sinulla on tiimimme.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, 2-vuorotyötä sisältäen viikonlopputyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia kanssasi, toivomme kuitenkin että voit aloittaa mahdollisimman pian. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta

Mitä me tarjoamme sinulle?

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by Sats -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Meiltä saat edullisen ja maittavan aamupalan Sagan ravintolassa sekä verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. 

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Haluamme kuulla sinusta lisää, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet loppusuoralla opinnoissasi, voimassa oleva tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, hygieniapassi ja itsenäinen sekä kehitysmyönteinen työote. 

    Hae tehtävää 30.7 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, sopivan henkilön löydettyä.

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa talon johtaja Armi Kuloheimo [email protected], p.0505016186.

    Sagasta työnantajana voit lukea täältä.
    Tutustu Saga Käpylinnaan tästä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti