Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Saga Lakeudenlinna

Hei lähihoitaja! Haluatko päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tarjota laadukasta hoivaa hurmaaville senioreillemme?

Haemme nyt Saga Lakeudenlinnan palvelutaloon innokasta ja auttavaista lähihoitajaa  vakituiseen tuntityöhön kotihoitoon.

Lakeudenlinna työpaikkana

Saga Lakeudenlinnassa on yhteensä 84 vuokrattavaa kotia ikääntyneille. Lisäksi talossa toimii 31-paikkainen ryhmäkoti Linnantaika, joka on tarkoitettu erityistä huolenpitoa tarvitseville ikääntyneille ja muistisairaille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Työpäiväsi lähihoitajana

Lähihoitajana tehtäväsi on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti kotihoidon palvelussa heidän kodeissaan. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä mutta jos haluat on sinulla myös mahdollisuus satunnaisiin yövuoroihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Sinulta edellytämme

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta, hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta 
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. 

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Meiltä saat edullisen aamupalan Sagan ravintolassa ja verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voit myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa ja kuntosalia. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä! 

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä päättäväinen ja lämmin työote - haluamme ehdottomasti kuulla lisää sinusta!

Hae tehtävää 5.4 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään lähiesihenkilö Seija Mäkelä, [email protected], 0505771871.

Lue lisää Sagasta työnantajana täältä!
Tutustu lisää Saga Lakeudenlinnaan täältä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti