Skip to main content

Lähihoitaja, Saga Tammilinna

Hei lähihoitaja! Omaatko erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ihmisten hyvinvoinnin parissa? Loistavaa - voit olla etsimämme vahvistus ammattitaitoiseen tiimiimme!

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Saga Tammilinnaan lähihoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen - lue alta lisää ja hae helposti!

Saga Tammilinna

Saga Tammilinna tarjoaa korkealuokkaista ja viihtyisää vuokra-asumista sekä lyhytaikaista asumista ikääntyville. Taloissa on ammattitaitoinen henkilökunta 24h. Henkilökuntaan kuuluu lähi- ja sairaanhoitajia, fysioterapeutti, vapaa-ajan ohjaaja, toimisto-, siivous- sekä ravintolatyöntekijöitä. Saga Tammilinna sijaitsee Tikkurilan uudistuneessa keskustassa, palvelujen yhteydessä. Talossa on 129 asuntoa.

Työpäiväsi lähihoitajana

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Haemme nyt talomme positiivista ja ammattitaitoista lähihoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on 3-vuorotyötä, painottuen kuitenkin aamu-ja iltavuoroon.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tutkintoa
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden kauniissa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää talojen kuntosalia sekä sauna-ja allasosastoa vapaa-aikanaan. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 6.2.2023!

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Emma Frimodig [email protected] p. 050-4763436

Sagasta työnantajana voit lukea täältä.
Tutustu Saga Tammilinnaan tästä.

Saga on savuton työpaikka. Tehtävään palkkauksen edellytys on tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti