Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitaja, Saga Torilinna

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa? 

Haemme nyt Saga Torilinnaan lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme! 

Millaista meillä on työskennellä?

Saga Torilinna on avannut ovensa syksyllä 2017 ja tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä. Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa seniorikotia, yksiköitä ja kaksioita. Sijaitsemme Lappeenrannan ydinkeskustassa, avain kauppatorin vieressä. 

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Lähihoitajana olet vastuussa asukkaidemme perushoidosta, lääkehoidosta sekä kokonaishoidon suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä muun henkilökunnan, omaisten, asukkaiden ja sidosryhmien kanssa. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Edellytämme tehtävässä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. 

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen koulutusten kautta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja haluamme kuulla lisää kiinnostuksen kohteistasi.

  ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aika on tasapainossa. Tuemme hyvinvointiasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Meiltä saat edullisen aamupalan ja lounaan Sagan omassa ravintolassa. Voit käyttää maksutta taloissamme saunaa, uima-allasta ja kuntosalia. Työntekijänämme olet oikeutettu Mehiläisen työterveyshuoltoon.

  ❤ Laadukas asiakaspalvelu ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme perusta. Meillä on upeat asukkaat, joiden hyväksi teemme työtä monialaisena tiiminä. Panostamme esihenkilötyöhön ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Työntekijöiden pysyvyys on tärkeä osa asukkaidemme viihtyvyyttä.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä talon johtaja Helena Tiainen, 050 3545 989, [email protected]

   Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

   Tutustu Saga Torilinnan toimintaan tästä

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti