Skip to main content

Lähihoitaja & sairaanhoitaja määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme asiakkaallemme lähihoitajaa sekä sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppuun saakka. 

Työskentelet ympärivuorokautisessa asumispalveluyksikössä Kouvolan keskustan tuntumassa ammattitaitoisen ja mukavan tiimin parissa. Voit olla joko vasta valmistuva lähihoitaja / sairaanhoitaja tai jo alalla kokemusta kartuttanut.  

Työ on lähtökohtaisesti kolmivuorotyötä, mutta asiakasyrityksemme on erittäin joustava työaikojen suhteen eli pääset itse vaikuttamaan niihin. 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan/sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän suomen kielen hyvä suullinen- sekä kirjallinen taito.

Mikäli sinulta ei löydy LOP/LOVe LOP-lääkelupia, voit suorittaa ne asiakkaallamme. 

Arvostamme kokemusta perushoidosta, tiimityöskentelytaitoja ja kiinnostusta työskennellä kodinomaisessa ympäristössä ikäihmisten parissa. 

Huomioimme haussa myös keikkatöistä kiinnostuneet! 

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa Eezy Kouvolan HR-asiantuntija Niina Cinpir. Yhteydenotot puhelimitse p. 040 183 6260. 

Jätä hakemuksesi pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitäthän CV:n hakemukseesi. 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi.

Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja & sairaanhoitaja määräaikaiseen työsuhteeseen

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti