Skip to main content

Lähihoitaja sijaisuus, Hoivakoti Vihdin Valkama

Hei lähihoitaja! Haluatko olla mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen arjen?

Haemme nyt Hoivakoti Vihdin Valkamaan lähihoitajaa sijaisuuteen elokuuhun 2023 asti. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Hoivakoti Vihdin Valkama työpaikkana

Hoivakoti Vihdin Valkama tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille keskellä Vihdin kirkonkylää. Kohtaamme asukkaat yksilöinä, huomioiden jokaisen asukkaan omat toiveet ja tarpeet. Kehitämme yksikkömme toimintaa yhdessä niin, että se olisi asukkaille paras paikka elää ja työntekijöille työskennellä. Yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaillemme arvokas arki.

    Työpäiväsi hoitajana meillä

    Lähihoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito, lääkehoito, omaisyhteistyö sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

    • Tehtävä on sijaisuus 13.8.2023 asti. Työ on kokoaikaista ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      Perehdytämme sinut tehtävääsi ja huolehdimme, että koet itsesi tasavertaiseksi työryhmän jäseneksi. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Meillä saat olla oma itsesi ja voit käyttää omaa luovuuttasi ja osaamistasi arjessa. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan koulutus tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

      Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (31.3. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Henna Englund, p. 046 9205857, [email protected]

      Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Vihdin Valkaman toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja sijaisuus, Hoivakoti Vihdin Valkama

      03400 Vihti
      Määräaikainen ja projektityö
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 01.04.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti