Skip to main content

Lähihoitaja, Suursuon sairaala

Määräaikainen työsuhde, Kesätyöt ja kesäsijaisuudet

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Suursuon sairaala

Työavain: SOTEPE-03-525-23
Haku Päättyy: 02.06.2023 klo 16:00
Palkka: 2275,57 €/kk
Palvelussuhde: 5.6. - 27.8.2023
Työpaikan osoite: Suursuonlaita 3B, 00630

Haemme lähihoitajaa kesälomasijaisuuteen Suursuon sairaalaan osastolle 21. Me huomioimme haussa myös opiskelijat!

Osasto 21 on 18-paikkainen palliatiivinen ja saattohoito-osasto, jolla hoidetaan parantumattomasti sairaita täysi-ikäisiä potilaita. Potilaat tulevat lääkärin lähetteellä HUS:in eri klinikoilta, kotisairaalasta sekä muista Helsingin kaupungin sairaaloista.

Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa lähihoitajaa, joka on kiinnostunut palliatiivisesta ja saattohoidosta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia sekä tarjoavat mahdollisuuden jatkuvalle oppimiselle. Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtävään perehtymisessä sinua auttavat kollegoiden lisäksi sairaalan opetus- ja perehdytyshoitaja.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:
-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.


Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lähihoitajaopiskelija joka on suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).

Huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Osastonhoitaja Ann-Mari Öhman-Hokkanen,p. 050 4020 953, [email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Suursuon sairaala

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti