Skip to main content

Lähihoitaja tai alan opiskelija, kotihoito

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut lähihoitaja tai alan opiskelija.

Hae meille työkaveriksi!

Työyhteisössämme kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö. Meillä kotihoidossa työntekijäämme arvostetaan. Työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa itsenäistä, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Työ on tiimityötä ja lähihoitajana vastaat asiakkaiden hoitosuunnitelmasta sekä osallistut hoidon suunnitteluun. Esimiehesi ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja mahdollisuuden monipuolisiin koulutuksiin.

Työssäsi pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoitasi.

Ennen kaikkea tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Työsuhteesi voidaan räätälöidä omien mahdollisuuksiesi mukaiseksi jopa vakinaiseksi työsuhteeksi. Tehtävät sijoittuvat eri puolelle Espoota.

Lisätietoja kotihoidon alueistamme löydät täältä: https://www.espoo.fi/fi-FI/Seniorit/Tukea_ja_apua_kotiin/Kotihoito/Kotihoidon_yhteystiedot

Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi käytettävissäsi ovat monipuoliset henkilöstöetumme riippuen työsuhteesi pituudesta, esimerkiksi edistämme joukkoliikenteen käyttöä työsuhdematkalipuilla, tuemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi sekä mahdollistamme maksuttomat liikuntaryhmät ja uimahallikäynnit.

Oletko sinä etsimämme alan osaaja? Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Tervetuloa joukkoomme!

Työpaikan nimi: Kotihoito

Työaika: 114 h45 min/ 3 viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto tai lähihoitajaopiskelija. Lähihoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna hyväksytysti vähintään 120 osaamispistettä, sisältäen kasvun ja osallisuuden edistäminen (25osp) sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen (30osp) opinnot.

Sairaanhoitajaopiskelija voi työskennellä lähi- ja perushoitajan sijaisuudessa suoritettuaan vähintään 61 opintopistettä, joka sisältää hyväksytyn harjoittelujakson terveydenhuoltoalan kohteessa ja hyväksytyt opinto-ohjelman mukaiset lääkehoidon opinnot.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme suomen kielen taitoa ja kokemusta ikääntyneiden hoidosta. Eduksi katsomme B-luokan ajokortin.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa johtava rekrytointiasiantuntija Paula Åkerlund, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 046 877 3171 (viikosta 33 alkaen)
Työpaikan osoite: ., 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69 €/kk
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 31.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-979-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 02.08.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10874595

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja tai alan opiskelija, kotihoito

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.12.2021

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti