Skip to main content

Lähihoitaja, Veijolantien asumispalvelut, Lohja

Haemme Lohjalle, Veijolantien ympärivuorokautiseen asumisyksikköön, Muskottiin ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tervetuloa töihin vammaispalveluihin!

Muskotti on vahvan tuen autismiyksikkö, jossa asiakkaamme tunnetaan, ja heidän arjestaan tehdään ammattitaidolla heidän oman näköistään. Asiakas on aina työmme keskiössä. Arvostamme asumispalvelukokemusta tai autismiosaamista.

Työ on vuorotyötä, jossa perehdytysten jälkeen työ on yö-painotteista. Otamme kuitenkin jokaisen toiveita vuorojen suunnittelussa huomioon.

Jos jäit vielä miettimään, soita ja kysele tehtävistä palveluesimies Mira Pihlströmiltä p. 040 304 7573 arkisin klo 9-15 Kerron mielelläni lisää Muskotista. Haastattelut voidaan aloittaa ja päätöksiä tehdään jo haun aikana, joten kannattaa olla nopea!

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: mahdollista kokemusta aiemmista vastaavista tehtävistä.

Työpaikan nimi ja osoite: Veijolantie asumispalvelut, Lohja

Työaika: vuorotyö

Tehtävä on vakinainen.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesimies Mira Pihlström p. 0403047573 (arkisin klo 9-15)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti