Skip to main content

Lähihoitaja, Viherlaakson muistipalvelukeskus

Hei lähihoitaja! Haluatko tehdä hoivatyötä ja käyttää ammattitaitoasi asiakkaiden hoivaan ja hoitoon?

Me haluamme, että lähihoitajana saat työssäsi kohdentaa ammattitaitosi nimenomaan muistisairaiden asiakkaidemme oman näköisen elämän, terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Henkilöstömitoitus on meillä lain edellyttämä. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee paljon avustavaa henkilökunta, joka huolehtii asiakkaidemme ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä vastuista.

Lähihoitajana vastaat monipuolisesti asiakkaiden hyvinvoinnista. Huolehdit perushoidosta ja mahdollistat asiakkaiden osallistumisen harrasteisiin ja askareisiin. Toimit yhteistyössä asiakkaan ja hänen perheensä, sekä muiden ammattilaisten kuten sairaanhoitajien, hoiva-avustajien ja laitosapulaisten kanssa. Omahoitajana teet hoito- ja palvelusuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Asiakkaina meillä on tehostetun palveluasumisen, lyhytaikaishoidon ja päivätoiminnan senioriasiakkaita. Voit halutessasi työskennellä joko tehostetussa palveluasumisessa tai lyhytaikaishoidossa, halutessasi vaikka molemmissa. Pidämme ehdottoman tärkeänä ensi keväänä voimaan tulevaa vanhusten palveluiden henkilöstömitoituksen nostoa. Siksi otamme jo nyt ensi askeleita kohti tätä tärkeää asiaa ja olemme valmiina etsimään meille uusia kollegoita. Työn aloittamisen ajankohdasta voimme sopia.

Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana. Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle. Tervetuloa meille!

Työpaikan nimi ja osoite: Viherlaakson muistipalvelukeskus, Kuusiniemi 13-15
Työaika: 114h 45min / kolmen viikon jakso, vuorotyö
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Edellytämme Valviran rekisteröintiä ja hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Lisäksi edellytetään lääkehoidon verkkokoulutus LOVE-Lop:n suorittamista 3 kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta sekä sitoutumista palvelukonseptin mukaiseen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen.

Arvostamme iloista mieltä, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, joustavia työtapoja asiakkaiden muuttuvien tilanteiden hoidossa, kiinnostusta oman työskentelyn ja työyhteisön käytänteiden kehittämiseen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa vs.palveluesimies Rina Salminen, (rina.salminen@espoo.fi), 040 6366409 ja palvelupäällikkö Heidi Leppänen, (heidi.k.leppanen@espoo.fi), 0438255241.
Työpaikan osoite: Kuusiniemi 13-15, 02710 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2261,49 €/kk
Työ alkaa: 10.10.2022 tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.09.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-1413-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11618240

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitaja, Viherlaakson muistipalvelukeskus

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti