Skip to main content

Lähihoitaja yötyöhön, Koti Rehabia

Hei lähihoitaja ❤ Onko sinulla vahva näkemys ihmisen yksilöllisyydestä, arvokkuudesta ja haluat taata jokaiselle mahdollisuuden omanäköiseen kuntoutumiseen?

Haemme nyt Koti Rehabiaan lähihoitajaa yötyöhön - lue lisää alta ja hae vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen.

Koti Rehabia työpaikka

Rehabia sijaitsee Salon kaupungin Ylönkylässä. Tarjoamme monimuotoisia asumis- ja kuntoutuspalveluita eritasoista tukea ja ohjausta tarvitseville mielenterveyskuntoutujille. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa kuntoutujalähtöisesti ja tavoitteellisesti muotoiltuja palveluja mielenterveyskuntoutujille moniammatillisen työryhmän toteuttamana. Rehabiassa on 30 henkilöä töissä erilaisissa tehtävissä ja teemme työtä tiimeinä ja jokainen työntekijä osaltaan on luomassa asukkaillemme aktiivista ja turvallista arkea.

Kurkkaa lisätietoja yksiköstä tästä, etenkin kuulumiset -osiosta pääset näkemään juttuja meidän arjesta!

Työpäiväsi lähihoitajana

Lähihoitajana tehtäviisi kuuluu asukkaiden hoidosta, kuntoutuksesta ja virikkeellisestä arjesta huolehtiminen yhdessä työyhteisön kanssa. Avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Teet yhteistyötä niin yksikön muiden työntekijöiden kuin asukkaiden omaisten kanssa. Työsi on monipuolista asukkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi osana moniammatillista tiimiämme.

Tehtävä on määräaikainen ja kestää elokuun 2023 loppuun asti. Aloitus mieluiten helmikuun aikana. Työ on pääsääntöisesti yötyötä. Työajasta sovimme tarkemmin yhdessä!  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Seitsemän syytä hakeutua töihin Koti Rehabiaan

1. helposti lähestyttävä esihenkilö
2. helposti lähestyttävä työyhteisö
3. asiansa osaavat työkaverit
4. pystyy itse vaikuttamaan asioihin ja saa tehdä omannäköistä työtä
5. vaihteleva monipuolinen työympäristö
6. työntekijöiden toiveita huomioidaan, esim. työvuoroissa
7. työyhteisö on mitä parhain, ikähaarukka on laaja ja ymmärrystä löytyy molempiin suuntiin.

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Esperiläisenä saat myös käyttöösi työsuhde-etumme kuten Edenredin kulttuuri- ja liikuntaedun, Cityshoppari-edun, jolla voit hyödyntää alennuksia esimerkiksi ostoksista, liikuntapalveluista ja ravintoloista sekä Elixia Online Training-palvelun. Lisäksi tuemme työtäsi erilaisten koulutusten ja työhyvinvointitapahtumien kautta. Työntekijänämme saat lisäksi hyvät uralla etenemisen mahdollisuudet, sekä valtakunnallisen verkoston, jos joskus muutto toiselle paikkakunnalle tulisi ajankohtaiseksi.

    Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

    Haluamme kuulla sinusta lisää mikäli sinulta löytyy:

    -lähihoitajan tutkinto
    -voimassa oleva tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä lääkehoidon koulutus

      Lähetä hakemuksesi meille 10.2 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

      Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Piia Saarela, 045-2771400, [email protected].

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.
      Tutustu Hoitokoti Rehabian toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja yötyöhön, Koti Rehabia

      Salo
      Määräaikainen ja projektityö

      Julkaistu 11.02.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti