Skip to main content

Lähihoitaja (yötyöpainotteinen), Hoivakoti Lehmusrinne

Hei lähihoitaja! Haluatko luoda kanssamme ikäihmisille aktiivista ja onnellista arkea? Etsitkö työtä, jossa huomioidaan toiveesi työvuorosuunnittelussa? 

Haemme nyt Hoivakoti Lehmusrinteeseen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen yötyöpainotteiseen työhön.

Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Hoivakoti Lehmusrinne työpaikkana

Hoivakoti Lehmusrinne on toukokuussa 2023 valmistunut 60-paikkainen koti ikäihmisille. Lehmusrinteen uudet tilat tarjoavat laadukkaat puitteet ikäihmisten asukaslähtöisen hoivatyön toteutumiselle. Työskentelemme asukkaiden kodissa tarjoten heille asukaslähtöisen ja elämänmakuisen arjen.

Hoivakoti Lehmusrinne sijaitsee lähellä Joensuun keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Joensuun torilta Lehmusrinteeseen pääset kätevästi autolla tai bussilla ja pyörälläkin matkaan menee vain noin 20 minuuttia. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_lehmusrinne

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta. Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi.

  Tehtävä on vakituinen ja työ on 3-vuorotyötä painottuen yövuoroihin. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

   Tehtävässä edellytämme

   • lähihoitajan tutkintoa
   • voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
   • B1-tason suomen kielen taitoa
   • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen 

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€). 

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

      Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

      Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Minna Lähteenmäki, 050 347 1748, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

      Tutustu Hoivakoti Lehmusrinteen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitaja (yötyöpainotteinen), Hoivakoti Lehmusrinne

      80710 Lehmo
      80710 Kontiolahti
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 17.07.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti