Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitajalle kesätyötä Luonan kotihoidossa

Meidän luona saat olla sinä. Keskiössämme on inhimillisyys ja rohkeus tehdä arvokasta työtä elämäsi ehdoilla, ainutlaatuisella persoonallasi ja aina uutta oppien. Henkilöstökyselymme mukaan 4,4/5 luonalaisista kokee, että heitä arvostetaan omana itsenään.

Tarjoamme lähihoitajille kesätyötä Luonan kotihoidon palvelussa Vantaalla. Sijaisuus voi tapahtua 1.6-31.8.2023 aikavälillä. Rekrytoimme samalla hoitajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, mutta mikäli olet vielä alan loppuvaiheen opiskelija tai voit työskennellä vain kesän ajan, jätä ihmeessä tietosi.

Edellytämme sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaisen pätevyyden (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) sekä LOP-lääkelupia tai niiden hyväksyttyä suorittamista viimeistään koeajan kuluessa. Työssäsi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ajokortin omaaminen olisi hieno asia, auton saat käyttöösi meiltä. Kesäsijaisena voi toimia myös 2/3 tutkinnon suorittanut loppuvaiheen opiskelija tai sijaispätevä sairaanhoitajaopiskelija. Toivomme myös, että kotihoidon harjoittelujakso olisi jo suoritettuna.

Työpäivät täyttyvät monipuolisista hoidollista tehtävistä, joten saat varmasti hyödyntää osaamistasi laajasti. Luonan kotihoidossa toimit omien asiakkaidesi omahoitajana, mutta olet myös osa tiimiä. Tiimin lisäksi sinua tukee esihenkilösi eli kotihoidon palveluvastaava. Työhösi kuuluu myös yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Me Luonassa tuemme työ- ja yksityiselämän yhteensovittamista, joten voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.. Työaikasi sijoittuu klo 7-22 väliseen aikaan. Aloitusajankohta on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Käytössämme on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus, jonka mukaan peruspalkka määräytyy. Maksamme kuitenkin aina peruspalkan päälle tehtäväkohtaista lisää. Kokoaikaisesti työskentelevän kotihoitomme lähihoitajan lähtöpalkka on 2402,42 €/ kk + työaikalisät. Palkka nousee tästä kokemusvuosiesi mukaisesti työehtosopimukseen pohjautuen.

Luonassa on loistavat henkilöstöedut kuten lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaetu, laaja työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu. Panostamme myös yhteisöllisyyteen.

Olethan työotteeltasi lämmin, välittävä ja arvostava, ja teet työsi samalla ylpeydellä kuin me muutkin luonalaiset. Me Luonassa arvostamme vuosien kokemusta ja näkemystä, mutta myös vastavalmistuneen innokkuutta ja ideoita. Katsomme eduksi kokemuksen ikäihmisten parissa työskentelystä ja RAI-järjestelmän käytöstä.

Tutustu meihin:

-Luonan kotihoidossa asiat tehdään toisin (https://luona.fi/blogi/luonan-kotihoidossa-asiat-tehdaan-toisin-aikaa-as...)
-Luona yrityksenä (https://luona.fi/luona-yrityksena)
-Henkilöstöedut (https://luona.fi/henkilostoedut-luonassa)
-Luonalaisten uratarinoihin (https://luona.fi/ajatusten-luona#luonalaisten-tarinat)

Haluatko osaksi ihan uudenlaista kotihoidon tarinaa, jota pääset yhdessä kanssamme sanoittamaan? Jätäthän hakemuksesi pian, sillä rekrytoimme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Viljanen, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin voitte sopia soittoajasta.

Luona on sosiaali- ja terveydenhoitoalan suunnannäyttäjä. Olemme vaikuttava ja vastuullinen kumppani työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja asiakkaillemme. Haluamme olla paras sote-alan työnantaja. Luona Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Yhteystiedot: Hanna Viljanen
[email protected]
050-4792853
Työpaikan osoite: 01510 Vantaa
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 07.07.2023 20:59
Jätä hakemus: https://careers.jelpp.com/application/644911fd46bd13001fc8b243
Ilmoitus jätetty: 01.06.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c444df7f-23d2-490a-8a4b-82b9dac721bf

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajalle kesätyötä Luonan kotihoidossa

Vantaa
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 04.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti