Skip to main content

Lähihoitajia, Hoivakoti Helmikartano

Hei lähihoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Helmikartanoon lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen sekä keikkatyöhön. Lue lisää alta ja tule tekemään kansamme merkityksellistä työtä!

Hoivakoti Helmikartano työpaikkana

Hoivakoti Helmikartano tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Joensuussa. Hoivakodissa on yhteensä 31 asukaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen pienempään ryhmäkotiin Pikkuhelmeen ja Rantahelmeen. Hoivakoti Helmikartanossa työtä tehdään asukaslähtöisesti, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Viriketoiminta, elämänmakuinen arki sekä hyvän mielen tuottaminen asukkaille ja työkavereille kuuluvat jokapäiväiseen päivärytmiin.

"Emme ole valkoinen taulu, vaan elämää rakastava ja rönsyilevä yhteisö, jossa jokainen asukas ja työntekijä voi tuoda esiin omat vahvuutensa. Meillä elämä näkyy vahvasti arjen touhuissa mukana ja omaiset ovat merkittävä voimavara jokapäiväisessä elämässämme."

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa @esperi_helmikartano ja lue lisää arjestamme kodin kuulumisten kautta sivuiltamme @Hoivakoti Helmikartano!

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat käyttöä työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuvat mm. asukkaiden hoivatyöstä ja ohjauksesta, lääkehuollosta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja osallistumisesta.

  Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Myös keikkatyötä on tarjolla. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

  Tehtävässä edellytämme

  •  lähihoitajan tutkintoa 
  •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
  • B1-tason suomen kielen taitoa 
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

    Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: vs. yksikönpäällikkö Jaana Taipale, puh. 050 562 9380 (yhteydenotot ark. 9-15), [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

    Tutustu Hoivakoti Helmikartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Lähihoitajia, Hoivakoti Helmikartano

    Joensuu
    Joensuu
    Vakituinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 10.07.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti