Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitajia, Hoivakoti Lehmusrinne

Hei lähihoitaja! Haluatko työskennellä upouudessa yksikössä ja tehdä asukaslähtöistä hoivatyötä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt upouuteen Hoivakoti Lehmusrinteeseen uusia työkavereita vakituiseen työsuhteeseen. 

Mikäli haluat päästä osaksi kehittävää työyhteisöä, jossa kiinnostuksen kohteesi huomioidaan – tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hoivakoti Lehmusrinne työpaikkana

Hoivakoti Lehmusrinne on upouusi keväällä 2023 valmistunut 60-paikkainen koti ikäihmisille. Lehmusrinne sijaitsee Lehmossa vain alle 10 km päässä Joensuun keskustasta. Uudet tilat tarjoavat laadukkaat puitteet ikäihmisten asukaslähtöisen hoivatyön toteutumiselle.

Meillä pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota asukkaille elämänmakuinen ja onnellinen arki. Toimimme joustavasti, jotta jokainen voisi vaikuttaa oman arkensa sujuvuuteen ja tehdä työtä omaan elämäntilanteeseensa sopivasti. Meille on tärkeää mukava arki, jossa on mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana vastaat ensisijaisesti asukkaiden laadukkaasta hoivasta ja työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä, joissa avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoitoa, lääkehoitoa, viriketoimintaa ja ulkoilua sekä omaisyhteistyötä. Huomioimme tehtävänkuvassa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi, jonka mukaan määrittelemme oman vastuualueesi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle yksikkökohtaista saatavuuslisää 100€/kk vuoden 2023 loppuun asti (huom. osa-aikaisille työntekijöille lisä maksetaan suhteessa työaikaan). 

Vakituisena työntekijänä maksamme sinulle lisäksi 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

    Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja kiinnostusta ikäihmisten parissa toimimiseen - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Heräsikö kysyttävää tehtävästä? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Eija Lackman, puh. 050 347 1748, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Lehmusrinteen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä. 

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Lähihoitajia, Hoivakoti Lehmusrinne

    80710 Kontiolahti
    80710 Kontiolahti
    Vakituinen
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 01.06.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä

    Primary tabs

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti