Skip to main content

Lähihoitajia, Hoivakoti Ulvila

Hei hoitaja! Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi?

Haemme nyt Hoivakoti Ulvilaan lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Hoivakoti Ulvila on ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö Ulvilassa. Tarjoamme 26 ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa ja kodin toimivassa ja turvallisessa ympäristössä. Käytössämme on oma sisäpiha, jossa asukaamme viihtyvät useamman kerran viikossa.

Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä avustaa työtä tekeviä henkilöitä. Arvostamme rohkeaa tarttumista työhön sekä asukkaiden lämmintä kohtaamista. Toimintamme lähtökohtana on kuntouttava ja osallistava työote. Tiimimme on avoin ja innostava, ja otamme uudet työntekijät huolellisesti perehdyttäen lämpimästi vastaan.

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana työsi sisältää perushoitotyötä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä sekä erilaisen toiminnan suunnittelua ja järjestämistä. Me ajattelemme, että perushoitotyö muodostuu arvokkaista ja ainutlaatuisista kohtaamisista asukkaidemme kanssa. Nämä kohtaamiset taas muodostavat asukkaille kokemuksen laadukkaasta hoivasta ja mielekkäästä elämästä.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. 

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä  yksikönjohtaja Marika Uusikorpi, 044-5383526, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Ulvilan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Lähihoitajia, Hoivakoti Ulvila

      28400 Ulvila
      Vakituinen
      Ammatillinen koulutus

      Julkaistu 16.10.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti