Skip to main content

Lähihoitajia, Hoivakoti Viljaska

Hei lähihoitaja! Haluatko olla mahdollistamassa ikäihmisille onnellisen arjen ja työskennellä osana lämminhenkistä porukkaa?

Haemme nyt Hoivakoti Viljaskaan lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Lue lisää tehtävästä ja jätä hakemuksesi helposti!

Minkälaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän meistä. Hoivakoti Viljaska on 74 –paikkainen ikääntyneiden ympärivuorokautinen hoivakoti, jossa on neljä ryhmäkotia Atsalea, Begonia, Crocus ja Daalia. Helposti lähestyttävä ja kannustava esihenkilösi kuuntelee toiveitasi ja tukee jaksamistasi. Meillä jokainen voi vaikuttaa arkensa sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana olet vuorossa asukkaitamme varten, kohdaten heidät aina lämmöllä, kiireettömästi ja yksilölliset tarpeet huomioiden. Saat hyödyntää työssä omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi. Työpäiväsi koostuu asukkaiden perushoidosta ja ohjauksesta, lääkehuoltoon osallistumisesta, asukkaiden kokonaishoidon suunnittelusta ja siihen osallistumisesta sekä omahoitajuudesta. Lisäksi toteutat asukkaille viriketoimintaa ja ulkoilua.

  • Tehtävät ovat vakituisia ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä toiveesi mukaisesti! Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan määräaikaisesti yksikkökohtaista saatavuuslisää. 

Lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (12.2. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Ilona Lietzen, puh. 046-9214469, [email protected]

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Lähihoitajia, Hoivakoti Viljaska

    21530 Paimio
    Vakituinen
    1 - 2 vuotta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 13.02.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti