Skip to main content

Lähihoitajia keikkatyöhön, Saga Salpalinna

Hei lähihoitaja! Etsitkö työtä, jonka voit sovittaa helposti omaan elämäntilanteeseesi?

Haemme nyt Saga Salpalinnaan lähihoitajia keikkatyöhön. Lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Saga Salpalinna työpaikkana

Saga Salpalinna tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Sijaitsemme erinomaisella paikalla aivan Lahden keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Työpäiväsi lähihoitajana Salpalinnassa

Salpalinnan lähihoitajana tehtävänäsi on asukkaiden avustaminen heidän kodeissaan toimintakykyä ylläpitävällä tavalla. Työtä tehdään vastuullisesti, itsenäisesti ja yhteistyössä sairaanhoitajan kanssa. Hoitotyön lisäksi työ sisältää myös yhteistyötä omaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta pääset hyvin kärryille talon toimintatapoihin. 

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja kehittämismyönteisessä tiimissä. Meillä pääset osaksi ikäihmisten arkea ja tarjoamaan heille turvallisen kodin. Tukenasi toimii työporukka, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön.

Keikkalaisena saat palkan kahdesti kuukaudessa.

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja sujuva suomen kielen taito - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

Hae tehtävää 7.4. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun löydämme sopivat henkilöt tehtävään.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa sähköpostitse tiimivastaava Piia Kalander, [email protected].

Sagasta työnantajana voit lukea täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajia keikkatyöhön, Saga Salpalinna

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 08.04.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti