Skip to main content

Lähihoitajia kesätöihin, Hoivakoti Santaholma

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Hoivakoti Santaholmaan lähihoitajia ja alan opiskelijoita sijaisuuksiin kesä-elokuun väliselle ajalle.

Lue lisää alta ja tule viettämään kesää kanssamme!

Hoivakoti Santaholma työpaikkana

Hoivakoti Santaholma on lämminhenkinen 30-paikkainen ikäihmisten yksikkö kauniin Kiiminkijoen rannalla. Kaiken toimintamme tavoitteena on tehdä yksiköstämme paikka, jota asukkaamme voivat kutsua kodiksi ja, jossa työntekijät viihtyvät.

Santaholmassa pääset työyhteisöön, joka koostuu kahdestakymmenestä osaavasta ja suurella sydämellä hoivatyötä tekevästä työntekijästä. Santaholmassa työkavereita huomioidaan arjessa ja varmistetaan, että jokainen tulee kuulluksi ja jokainen pääsee tekemään työtä omalla persoonallaan.

Työpäiväsi kesätyöntekijänä meillä

Lähihoitajana vastaat asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden perushoito kuntouttavalla työotteella, omaisyhteistyö, toimintakyvyn arviointi moniammatillisen tiimin kanssa sekä aktiviteettien ja ulkoilun toteuttaminen. Mikäli olet suorittanut riittävästi lääkehoidon opintoja ja suorittanut lääkehoitoluvat, työtehtäviisi voi kuulua myös asukkaiden lääkehoidon toteuttaminen.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla työnkuvassa vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Kesäsijaisuudet ajoittuvat kesä-elokuulle, mutta tarkemmasta aloituksen ajankohdasta ja työsuhteen kestosta voimme sopia kanssasi!

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miltä kuulostaa, tuletko viettämään kesää kanssamme?

Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi ikäihmisten parissa!

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juhani Luomala, 050-5921854 (arkisin klo 8-16), [email protected]

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista, millaista on olla #töissäesperillä.

Tutustu Hoivakoti Santaholman toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajia kesätöihin, Hoivakoti Santaholma

90830 Haukipudas
Määräaikainen ja projektityö
Ei työkokemusta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti