Skip to main content

Lähihoitajia kesätöihin, Koti Pikkutikka

Haluatko viettää kesäsi tehden merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa, osana lämminhenkistä työyhteisöä?

Haemme nyt Koti Pikkutikkaan lähihoitajia sijaisuuksiin kesän ajalle. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Pikkutikka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista keskivaikeasti tai vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille. Yksikkömme sijaitsee rauhallisella alueella ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Moisiossa.

Yksikön ikähaarukka on hyvin laaja ja suurin osa asukkaistamme ovat yli 50 vuotiaita. Pikkutikassa meillä on yhteensä 15 autetun asumisen asukaspaikkaa, autettu asuminen on tarkoitettu pääosin keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, tukea ja ohjausta arjessaan.

  Työpäiväsi lähihoitajana meillä

  Lähihoitajana teet merkityksellistä työtä kehitysvammaisten asiakkaiden parissa. Työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoito- ja asiakaspalvelutehtävistä. Avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Toimit asukkaidemme omahoitajana sekä teet tiivistä yhteistyötä tiimisi, asukkaiden, omaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla lähihoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja. Katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa.

  • Työ on 2-vuorotyötä. Voimme sopia kanssasi työsuhteen kestosta ja luonteesta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille kesätöihin?

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Miia Öfverholm, p. 046 9222 267, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

    Tutustu Koti Pikkutikan toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Lähihoitajia kesätöihin, Koti Pikkutikka

    Turku
    Määräaikainen ja projektityö
    Ei työkokemusta
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 26.02.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti