Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähihoitajia, Ulvila

Onko ikäihmisten hyvinvoinnin tukeminen lähellä sydäntäsi? Etsitkö työyhteisöä, jossa ei tarvitse arastella kysyä apua tarpeen tullen?

Haemme nyt Hoivakoti Ulvilaan & Hoivakoti Aurinkoniittyyn lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin. Lue alta lisää ja jätä hakemuksesi niin olemme sinuun yhteydessä!

Hoivakoti Ulvila & Aurinkoniitty työpaikkana

Hoivakoti Ulvila ja Hoivakoti Aurinkoniitty ovat tehostetun palveluasumisen yksikköjä Ulvilassa. Ulvila on 26 paikkainen ja Aurinkoniitty 17 paikkainen yksikkö. Käytössämme on oma sisäpiha, jossa asukaamme viihtyvät useamman kerran viikossa. Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä avustaa työtä tekeviä henkilöitä.

Arvostamme rohkeaa tarttumista työhön sekä asukkaiden lämmintä kohtaamista. Toimintamme lähtökohtana on kuntouttava ja osallistava työote. Tiimimme on avoin ja innostava, ja otamme uudet työntekijät huolellisesti perehdyttäen lämpimästi vastaan.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä

Lähihoitajana työsi sisältää perushoitotyötä, lääkehoitoa, omaisyhteistyötä sekä erilaisen toiminnan suunnittelua ja järjestämistä. Me ajattelemme, että perushoitotyö muodostuu arvokkaista ja ainutlaatuisista kohtaamisista asukkaidemme kanssa. Nämä kohtaamiset taas muodostavat asukkaille kokemuksen laadukkaasta hoivasta ja mielekkäästä elämästä.

  • Tehtävät ovat vakituisia ja työ on 2- tai 3-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Palkka:

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

Miltä kuulostaa, tulisitko työkaveriksi meille?

Mikäli sinulta löytyy lähihoitajan tutkinto tai alan opintoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Juttelen mielelläni lisää kanssasi tehtävästä, joten jätähän hakemuksen helposti linkin kautta (16.4. mennessä) tai ole minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Marika Uusikorpi, 044-5383526, [email protected].

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnan teemme heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähihoitajia, Ulvila

28400 Ulvila
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 17.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti