Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lähituki

Hei, olen Teemu ja toimin lähitukipalveluiden tiiminvetäjänä. Tiimissäni työskentelee asiakkaidemme lähitukipalveluiden parissa alamme parhaimpia asiantuntijoita. Asiakkaamme kasvun siivittämänä etsimme aktiivista ja energistä järjestelmäasiantuntijaa toimimaan lähitukitehtäviin Kemiin metsäteollisuuden asiakkaallemme. Työnimikkeesi tulee olemaan System Specialist ja työskentelypaikkasi on asiakkaamme tiloissa Kemissä.

Seuraava mahdollisuutesi

Tehtävässä pääset työskentelemään osana kolmen hengen dynaamista ja huumorintajuista tiimiä, jonka työpäivät koostuvat monipuolisten IT-ongelmien ratkomisesta ja erilaisiin ICT-projekteihin osallistumisesta. Tässä tehtävässä pääset myös rakentamaan uutta – ihan kirjaimellisesti, sillä asiakkaamme liiketoiminnan kasvaessa osallistumme aktiivisesti uuden tuotantolaitoksen rakennusvaiheen ICT-tehtäviin.

Tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa lähitukitehtävissä, joita ei tehdä ihan perinteisessä toimistoympäristössä, sillä työpanoksellasi on konkreettinen vaikutus asiakkaamme tuotannon rattaiden pyörimiseen.

Kuka sinä olet?

Työssäsi muuttuvat tilanteet ja ongelmien priorisointi ovat arkipäivää, joten paineensietokyky on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle. Omaat aiempaa kokemusta esim. lähitukitehtävistä muutaman vuoden ajalta ja erinäiset Windows-työasemaympäristön ongelmanselvitykset sujuvat sinulta itsevarmasti. Ymmärrät työasemien sielunmaailman lisäksi muun ICT-infran sidonnaisuudet ja kykenet ongelmanselvitykseen myös työasemien ympäriltä mm. verkon ja palvelimien osalta yhteistyössä muiden palvelukumppaneiden kanssa.

Metsäteollisuuden tuotantoympäristö tuo työhösi mukavan haasteen ja annat tukea laitteille ja järjestelmille, jotka ovat oleellinen osa teollisuuden tuotantokoneistoa. Vastuualueellemme kuuluu myös tehdasalueen ulkopuolella sijaitsevia vaakatyöasemia, joten satunnainen matkustusvalmius ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn menestyksekkäälle suorittamiselle.

Tehtävään valittavalta edellytämme:

  • Kokemusta lähituki-, tai häiriönhallintatehtävistä
  • Windows-työasemaympäristön (7, 10 & 11) ongelmanratkaisutaitoja
  • Android ja iOS -sielunmaailman tuntemusta
  • Ajokorttia ja oman auton käyttövalmiutta
  • Asiakaspalveluasennetta ja sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Lisäksi eduksi näemmä tehtävässä voimassa olevan työturvallisuuskortin, kokemusta tehdasympäristön IT-lähitukitöistä, sekä ymmärrys ja kokemus palvelinkäyttöjärjestelmistä (Windows Server) ja verkon vianselvityksestä.

Enemmän kuin pelkkä työpaikka

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan.

Innoistuitko?

Jos haluat kartuttaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä laitevaihtojen parissa, niin hae tehtävään viimeistään 27.3.2023! Lisätietoa tehtävistä antaa Teemu Raitanen sähköpostitse [email protected]

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään Suojelupoliisin perusmuotoinen turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työllistymiselle.

Welcome to Telia – Let's make better happen

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lähituki

Telia Inmics-Nebula Oy
Kemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti