Skip to main content

Lahti Kesätyö Kiinteistö, kipa23

Eezyn kesätyöt 2023 ovat pian täällä!

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat kiinteistöpalvelualalta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksityisistä kiinteistöalan yrityksistä valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin kiinteistöpalvelualan työtehtäviin, joita ovat muun muassa nurmikonleikkaaja, siivooja, koneenkuljettaja, kiinteistönhuoltaja. Työpaikkoja on tarjolla joustavasti keikkatöinä, mutta palkkaamme myös runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin! 

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Osaan paikoista vaatimuksena on B-ajokortti.

Palkkaus: Kiinteistöpalvelualan TES mukaan.

Löydä unelmiesi kesäduuni kiinteistöpalvelualalta ja täytä rohkeasti avoin hakemus!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lahti Kesätyö Kiinteistö, kipa23

Eezy Oyj
Päijät-Häme
16200 Artjärvi
17200 Asikkala
19600 Hartola
18150 Heinola
15870 Hollola
16800 Hämeenkoski
16600 Kärkölä
Lahti
15560 Nastola
16300 Orimattila
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti