Skip to main content

Savonlinna Kesätyö Teollisuus, teollisuus23

Eezyn kesätyöt 2023 ovat pian täällä!

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat eri teollisuuden aloilta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksityisistä teollisuuden yrityksistä valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin teollisuuden työtehtäviin, joita ovat muun muassa tuotantotyöntekijä, asentaja, pintakäsittelijä, hitsaaja, koneistaja ja kokoonpanija. Työpaikkoja on tarjolla mm metalli-, muovi - ja elintarvikealoilla. Palkkaamme runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin, jotka voivat jatkua mahdollisesti pidempäänkin! 

Toivomme hakijalta hyviä työelämätaitoja, reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita.

Tarjoamme osa-aikaista sekä kokoaikatyötä, jossa työajat vaihtelevat n. 8-40 h/vko, riippuen työtehtävästä. 

Palkkaus: Metallialan työtehtävissä Teknologiateollisuuden TES mukaan.

Löydä unelmiesi duuni teollisuudesta ja täytä avoin hakemus!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Savonlinna Kesätyö Teollisuus, teollisuus23

Eezy Oyj
58175 Enonkoski
58200 Kerimäki
58500 Punkaharju
58900 Rantasalmi
Savonlinna
58700 Sulkava
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti