Skip to main content

Lahti kesätyöt 2023: Kaupan ala, kauppa23

Eezyn kesätyöt 2023 ovat pian täällä!

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat kaupanalalta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksittäisistä myymälöistä valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin kaupanalan tehtäviin, joita ovat muun muassa myyjä, kassa, hyllyttäjä jne.  Työpaikkoja on tarjolla joustavasti keikkatöinä, mutta palkkaamme myös runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin! 

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Osaan paikoista vaatimuksena on hygieniapassi.

Tarjoamme osa-aikatyötä, jossa työajat vaihtelevat n. 10-37,5 h/vko, riippuen työtehtävästä. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti kaikkina viikonpäivinä.

Palkkaus: Kaupanalan TES mukaan.

Löydä unelmiesi kesäduuni ravintola-alalta ja täytä rohkeasti avoin hakemus!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lahti kesätyöt 2023: Kaupan ala, kauppa23

Eezy Oyj
Päijät-Häme
18150 Heinola
Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti