Skip to main content

Lahti kesätyöt Horeca, horeca23

Eezyn kesätyöt 2023 ovat pian täällä!

Eezyn avulla löydät kaikki mielenkiintoiset kesätyöpaikat ravintola-alalta! Voit työllistyä kauttamme kaiken kokoisille asiakkaille aina yksittäisistä ruokapaikoista ja kahviloista valtakunnallisiin ketjuihin.

Kauttamme voit työllistyä erilaisiin ravintola-alan työtehtäviin, joita ovat muun muassa kokki, festarityöntekijä, tarjoilija, tiskaaja, pitopalvelutyöntekijä, baaritarjoilija ja apulainen.  Työpaikkoja on tarjolla joustavasti keikkatöinä, mutta palkkaamme myös runsaasti kesätyöntekijöitä määräaikaisiin sesonkitöihin! 

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta. Aiempi kokemus kassa- ja asiakaspalvelutyöstä katsotaan hakijalle eduksi, mutta sitä ei vaadita. Osaan paikoista vaatimuksena on hygienia- sekä anniskelupassi.

Tarjoamme osa-aikatyötä, jossa työajat vaihtelevat n. 10-37,5 h/vko, riippuen työtehtävästä. Työvuoroja on tarjolla vaihtelevasti kaikkina viikonpäivinä.

Palkkaus: MaRaVa TES mukaan.

Löydä unelmiesi kesäduuni ravintola-alalta ja täytä rohkeasti avoin hakemus!

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lahti kesätyöt Horeca, horeca23

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Lahti
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti