Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitetarkastaja

Kaipaatko uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä, halukas sekä jakamaan että terävöittämään osaamistasi? Tule kanssamme rakentamaan hiilineutraalia jalostustoimintaa! Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Kehitämme tuotteittemme jalostusta ja jakelua kohti vähäpäästöisiä ratkaisuja hyödyntämällä uusiutuvia ja kierrätysraaka-aineita. Olemme myös sitoutuneet hiilineutraaliin toimintaan vuoteen 2035 mennessä. Tavoitteenamme on elinvoimaisemman maapallon luominen lapsillemme.
 
Me Nesteen Öljytuotteiden tarkastusryhmässä vastaamme kiinteiden laitteiden ja putkistojen kunnonvalvonnasta ja työllämme varmistamme, että laitteistojen turvallisuus ja käyttövarmuus toteutuu tavoitteiden mukaisesti. Etsimme vahvistusta ryhmäämme ja 
 
haemme nyt

Laitetarkastajia

osaksi Elinkaarenhallinnan tarkastustiimiämme Porvoon jalostamon tuotantolinjoille sekä satama- ja terminaalitoimintoihin.
 
Sinun roolisi Nesteen matkassa

Tehtävä tarjoaa monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan työkentän jalostamon teknisen tarkastustoiminnan piirissä. Tarkastajana vastaat Porvoon jalostamon painelaitteiden, säiliöiden ja putkistojen tarkastusten laadukkaasta suunnittelusta, toteutuksesta, raportoinnista ja tulosten arvioinnista. Kehität kunnonvalvontaprosessia yhdenmukaisilla toimintatavoilla sekä varmistat työn laadukkuuden ja tehokkuuden päivittäisellä johtamisella.  
 
Keskeiset tehtäväsi roolissa ovat

  • Vastaat oman vastuualueesi putkistojen ja laitteiden tarkastusten suunnittelusta, budjetoinnista, aikatauluttamisesta, organisoimisesta ja toteutuksesta
  • Määrität tarkastustulosten perusteella laitteiden uusimis- ja korjaustarpeet sekä annat vaatimustenmukaisuusvakuutuksen tehdyille korjaustöille
  • Suunnittelet, raportoit ja hyväksyt työt sekä edistymät kunnossapitojärjestelmissä
  • Toimit yhteyshenkilönä tarkastuksen palvelutoimittajiin, arvioit toiminnan laatua ja tehokkuutta
  • Osallistut riskiperusteisten tarkastusten kehittämiseen yhdessä muun tarkastusryhmän kanssa.

Roolissasi kuulut jalostamon kiinteiden laitteiden tarkastustoiminnasta vastaavien henkilöiden ydinryhmään Nesteellä. Työskentelet tiiviisti elinkaarenhallinnan sisäisten ja tarkastuksia toteuttavien palvelutoimittajien kanssa varmistaen tarkastustöiden suunnitelmien mukaisen toteutuksen ja raportoinnin. Tehtävässäsi raportoit tarkastuspäällikölle. 
 
Menestyksen avaimet tehtävään 
 
Paras yhdistelmä kokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Soveltuva tekninen koulutus, esim. kone-, prosessi- tai materiaalitekniikan AMK- tai DI-tutkinto tai muu vastaava tehtävään perehdyttävä koulutus
  • Mieluiten vähintään kolmen vuoden kokemus tarkastus-, kunnossapito- tai mekaanisissa valmistustehtävissä
  • Tarkastusmenetelmien ja tulosten tulkinnan tuntemus
  • Kyky selkeään kirjalliseen raportointiin
  • Paineensietokyky ja kyky tehdä päätöksiä
  • Riittävä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
  • Toimialan korkean riskienhallintatason vaatimusten ymmärtäminen ja halu toimia niiden mukaan.

 Arvostamme myös

  • APM-, SAP- ja SPF-järjestelmien käytön tuntemusta
  • Riskiperusteisen tarkastustoiminnan periaatteiden ja menetelmien tuntemusta
  • Kokemusta projektijohtamisesta. 

Työpaikka sijaitsee Kilpilahdessa Porvoossa noin 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.
 
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ota yhteyttä arkisin klo 15-16 tarkastuspäällikkö Kimmo Koskihaaraan, p. 050 458 6579.

Hae tehtävää viimeistään 5.12.2022. Liitä hakemukseesi saatekirje palkkatoiveineen ja ansioluettelo. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
 
Rekrytointiprosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tule mukaan luomaan elinvoimaisempaa maapalloa lapsillemme.

Menestyksemme perustuu työntekijöihimme, jotka ovat liikkeellepaneva voima Nesteen kehittyessä globaaliksi johtajaksi uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa. Olemme myös sitoutuneet tekemään tuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. Tahtomme luoda elinvoimaisempi planeetta lapsillemme tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen.

Nesteellä on kunnianhimoiset tavoitteet luonnon monimuotoisuuteen, ihmisoikeuksiin ja toimitusketjuun liittyen. Meidät on valittu toistuvasti Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin ja maailman vastuullisimpien yritysten Global 100 -listalle.

Strategiamme toteuttamisessa ja liiketoiminnan kasvattamisessa työtämme ohjaavat Nesteen arvot. Tuemme ja kehitämme henkilöstöämme ja huolehdimme heidän hyvinvoinnistaan, jotta he voivat kasvaa, innovoida ja rakentaa tulevaisuuttamme.

Me välitämme. Me olemme rohkeita. Me teemme yhteistyötä.

Me Nesteellä haluamme, että työ tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Asetamme selkeitä ja läpinäkyviä tavoitteita ja tarjoamme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään johtamiseen ja palkitsemme roolin ja vastuiden mukaisesti.

Maailma käy läpi muutoksia. Nesteen strategia heijastaa ymmärrystä ja ajattelua siitä, että voimme olla vastuussa näistä muutoksista ja toteuttaa tarkoitustamme: luoda elinvoimaisempi maapallo lapsillemme.

Ihmiset tekevät yrityksen. Me olemme Neste.

Lue lisää nettisivuiltamme, neste.com

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti