Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laitosasentaja Hirvensalmi

Etsimme asiakkaallemme Versowoodille laitosasentajaa Kissakoskelle Hirvensalmelle.

Versowood on vuonna 1946 perustettu kotimainen perheyritys, joka tuottaa ja jalostaa sahatavaraa Suomen suurimpana yksityisenä toimijana.

Tehtävän kuvaus

Laitosasentajan tehtävässä huolehdit sahan mekaanisen kunnossapidon tehtävistä sekä tuotannon käyntivarmuudesta. Vastuu työssä kasvaa kehittymisen myötä. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Tehtävässä edellytetään koulutusta metallialalta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai muuta kokemusta metallialalla työskentelystä. Koneistusosaaminen, hitsaustyöpätevyys sekä hydrauliikka- ja pneumatiikkataidot katsotaan eduksi. Tulityökortti ja työturvallisuuskortti ovat eduksi, mutta tarvittaessa ne voidaan järjestää myös työsuhteen alussa. Etsimämme henkilö on laitosasennuksen osaaja, joka joustaa tilanteen vaatiessa ja suhtautuu reippaalla asenteella työntekoon. Palkkaus määräytyy osaamisen mukaan.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 
 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. -

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laitosasentaja Hirvensalmi

52550 Hirvensalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti