Skip to main content

Laitoshuoltaja (ID 9383)

Haemme laitoshuoltajaa Nastolan Ja Orimattilan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ jakautuu yksiköiden välillä seuraavasti: 2 pv/vko Nastola, Hakamaan tila ja 3 pv/vko Orimattila, Hakalan tila. Yksiköt ja tehtävä tulee siirtymään osaksi Päijät-Hämeen hyvinvointialueen toimintaa 1.1.2023 alkaen.

Tuotamme asumispalveluita ympärivuorokautisesti mm. autismin kirjon henkilöille, jotka tarvitsevat tukea erilaisiin arjen haasteisiin ja elämän hallintaan. Yksikkömme ovat maatiloja, missä järjestetään asumista ja päiväaikaista toimintaa maatilaympäristössä. Yksiköille on myönnetty Green Care Finland ry:n myöntämä LuontoHoiva - laatumerkki.

Jos koet omaksesi työn, missä tehtäviisi kuuluvat yksikön puhtaanapito, erilaiset huolto- ja asiakaspalvelutehtävät, niin tervetuloa meille! Toivomme sinulta palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Ilahdumme, jos sinulla on jo tuntemusta kehitysvamma-alasta.

Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva laitoshuoltaja tai muu alan ammattitutkinto ja työkokemus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta sekä käytämme 6 kk:n koeaikaa. Työntekijän on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista suojaa. Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara, puh. 040 304 8112 (Nastola 1)

Hakuaika on 12.10. - 30.11.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

AVAINSANAT toimitilahuoltaja laitoshuoltaja siistijä puhtaus- ja kiinteistöpalveluala siivooja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Marja-Riitta Avovaara, puh. 040 304 8112 (Nastola 1)
Työpaikan osoite: 15560 NASTOLA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 30.11.2022 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 12.10. - 30.11.2022 kello 15:00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä ja tehtävä täytetään hakuprosessin aikana, heti sopivan henkilön löydyttyä.
Ilmoitus jätetty: 12.10.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11661704

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti