Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Laivasähköinsinööri/työnjohtaja, Millog Oy Pansio

Kokemusta, jota et muualta saa!

Haemme Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle  

LAIVASÄHKÖINSINÖÖRIÄ / TYÖNJOHTAJAA

vahvistamaan sähköryhmäämme.


Toimit noin viiden hengen sähköryhmän työnjohtajana sekä esihenkilönä. Toimenkuvasi muodostuu sähköjärjestelmien määräaikaishuoltojen, vikakorjausten sekä kunnossapitotehtävien koordinoinnista ja kehittämisestä. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden sähköinsinöörien sekä asiakkaan kanssa. Tehtävässä onnistumista tukee sähköinsinöörin tutkinto sekä kokemus laivojen sähköasennuksista, kunnossapidosta ja vikakorjauksista. Aikaisempi kokemus esihenkilötyöstä sekä sähköpätevyydet katsotaan eduksi.

Systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat vahvuuksiasi. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on iso plussa. Tehtävässä pääset hyödyntämään myös englannin kielen taitoasi.


Mitä tarjoamme sinulle

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla. Panostamme vahvasti työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Juho Lehtoselta, puh. 040 315 7034 tai Jaakko Laaksolta, puh. 040 315 8020.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 19.2.2023 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika päättyy: 19.02.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laivasähköinsinööri/työnjohtaja, Millog Oy Pansio

Turku
Vakituinen

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti