Skip to main content

Vakinainen työsuhde

Kaupunkiympäristön toimiala, Hallinto- ja tukipalvelut, Hankintapalvelut, Omaisuuden hankinnat -yksikkö

Työavain: KYMP-04-18-23
Haku Päättyy: 02.06.2023 klo 16:00
Palkka: hakijan kokemuksen mukaan
Palvelussuhde: sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Halutko kehittyä osaavassa tiimissä rakentamis- ja hankintajuridiikan ammattilaiseksi?

Haemme nyt juristitiimiimme vahvistusta tukemaan rakennuttamisen kilpailuttamista ja sopimusten oikeudellista arviointia. Juristina työskentelet hankinnan- ja rakentamisen ammattilaisten kanssa vaativien ja monipuolisten oikeudellisten tehtävien parissa. Osallistut työssäsi erilaisiin asiantuntija-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin toimien tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Tehtävässä työskentelet Helsingin kaupungin ajankohtaisten hankkeiden parissa. Työmme onnistumisella on suora vaikutus kuntalaisten arkeen ja toimialan onnistumiseen. Suurena toimijana tekemillämme ratkaisuilla on myös vaikutusta koko kaupunkikuvan ja rakennuttamisalan kehittymiseen.

Tehtäväkuvaan sisältyvät hankintatoimen juridinen tukeminen, julkisten hankintojen ja -sopimusten oikeudellinen arviointi ja neuvonta, muutoksenhakuprosessien läpivienti sekä osallistuminen kouluttamiseen.

Toivomme, että suhtaudut työhösi vastuullisesti, tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti. Työotteesi on reipas ja tartut toimeen itsenäisesti, kun huomaat kehitettävää.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteen maisterin tutkinto tai vastaava aikaisempi (OTM/OTK) sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävää suullinen ja kirjallinen taito.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja hyvät työvälineet mahdollistavat sujuvan etätyön.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja saat puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajat löydät alta. Toivottavasti kiinnostuit paikasta ja laitat meille hakemuksesi.

#LI-POST

Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja.

Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu kaupunkiympäristön toimialan hankintapalveluiden tila- ja asunnot hankintakategoriaan, joka tukee Helsingin kaupungin toimitila- ja asuntotuotannon rakennuttamista. Palvelussamme työskentelee 23 asiantuntijaa, joista juristeja on kuusi.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yksikön päällikkö Ruut Malmberg, Gsm +35850 525 8845, ruut.malmberg(at)hel.fi

Lisätietoa
www.hel.fi/kaupungin-organisaatio/toimialat/kaupunkiympariston-toimiala

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lakimies

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti