Skip to main content

Lärare inom småbarnspedagogik, tidsbundet

Tidsbundet arbetsförhållande, Jobb som kan sökas kontinuerligt

Sektorn för fostran och utbildning, Småbarnspedagogik

Jobb id: KASKO-04-240-23
Sista ansökningsdag är: 01.06.2023 klo 16:00
Lön: 2794,08 euro/mån
Anställningsrelation: 10.4.2023 - eller enligt överenskommelse
Adress till arbetsplatsen: Töysägatan 2 D , 00510

Vill du arbeta som visstidsanställd lärare inom småbarnspedagogik? Rekryteringen för visstidsanställningar har förnyats och du kan nu söka alla vikariat som lärare inom småbarnspedagogik med en enda ansökan.

Vikariat finns på daghem runt om i Helsingfors året om. Fyll i ansökan och berätta var någonstans och hur länge du vill jobba - vi sköter resten! Du kan framföra önskemål om arbetstid och daghem. För tillfället söker vi i förstahand till vikariat vars inledningsdatum för anställningsförhållande är fr.o.m. augustimånad.

Mångsidig pedagogik i Helsingfors

I år satsar vi inom småbarnspedagogiken särskilt på att stärka barnens välbefinnande och kompisfärdigheter. Verksamhetens fokus ligger på barnens delaktighet i att bygga en hållbar framtid. Helsingfors rika och mångsidiga lärmiljö erbjuder många möjligheter till aktiviteter och lärande.

Vill du arbeta utifrån barnens styrkor och principerna för positiv pedagogik? Ligger naturpedagogik eller motionsfostran för barn dig varmt om hjärtat? Vi hjälper dig att hitta rätt arbetsplats för just dig.

Vad förväntar vi oss av dig?

Som lärare inom småbarnspedagogik ansvarar du för uppbyggnaden av din barngrupps verksamhetskultur och lärmiljö. I ditt arbete handleder du ditt team i planering, utvärdering och utveckling av pedagogiken. Du vill föra en småbarnspedagogisk dialog i arbetsgemenskapen och med vårdnadshavarna.

Om du är som bäst när du får jobba med barn och det avspeglas i hur du agerar, är du den vi söker. Som kollega besitter du social fingertoppskänsla och är lösningsorienterad. Daghemmets fartfyllda vardag och arbete med barn är något som tilltalar dig.

I Helsingfors erbjuder vi dig:

- Mångsidiga personalförmåner: förmåner och bidrag på kostnader för t.ex. kollektivtrafiken, stadscyklar, museer, teater, motion och fritidshobbyn
- Möjlighet att delta i kompletterande fortbildningar
- Helsingfors stads belöningssystem möjliggör belöning av en god arbetsprestation med en engångspremie.
- I vissa daghem utbetalas utöver grundlönen ett tillägg på 150 €/mån för personal som uppfyller behörighetsvillkoren för uppgiften. Tillägget betalas t.o.m. 31.10.2024. Syftet med tillägget är att främja tillgången på behörig personal inom den svenskspråkiga småbarnspedagogiken

Arbetets inledningsdatum, längden på anställningsförhållande och deltidsarbete enligt överenskommelse. Vi intervjuar och väljer sökanden redan under ansökningstiden.

För oss är varje dag viktigast i världen. Lämna in ansökan och kom med!


Behörighetsvillkor:

Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).

Goda kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002)

I brist på sökanden som uppfyller behörighetsvillkoren enligt förordningen kan personer som är i slutskedet av sina studier beaktas då platsen besätts.

Kom med och skapa framtiden!

Sektorn för fostran och utbildning anordnar småbarnspedagogik, förskoleundervisning, grundläggande utbildning och gymnasieutbildning, finskspråkig yrkesutbildning samt fri bildning för 136 000 Helsingforsbor på mer än 700 verksamhetsställen runt om i Helsingfors. Sektorn har 14 000 medarbetare och tillsammans gör de Helsingfors till världens mest storslagna plats att lära sig - för Helsingforsbor i alla åldrar.

Vi vill producera och utveckla tjänster i dialog med barn och familjer i Helsingfors. Kom med för att skapa framtidens småbarnspedagogik och förskoleundervisning!

Följ oss: @HelsinkiOppii och www.hel.fi/fostranochutbildning

Kontraktets omfattning
UKTA Kommunalt tjänste- och kollektivavtal för undervisningspersonal

För mer information om uppgiften, vänligen kontakta
Emilia Doshoris / HR-planerare
[email protected] eller
+35840 723 3275

Mer information
https://www.hel.fi/sv/fostran-och-utbildning/jobba-hos-oss

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lärare inom småbarnspedagogik, tidsbundet

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti