Skip to main content

Laserleikkaaja, Veslatec Oy, Vaasa

Etsimme asiakkaallemme Veslatec Oy:lle LASERLEIKKAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan!

Veslatec Oy on lasertyöstön ja levytöiden edelläkävijöitä. Ei mennä sieltä, missä aita on matalin, vaan sieltä, missä opimme eniten ja kehitämme uutta. Luovuus on valttikorttimme haasteiden ratkaisemisessa. Yritys tarjoaa kokonaisratkaisuja niin kone- ja laitevalmistajille, sähkö-, laiva- ja elektroniikkaenergiateollisuuden tarpeisiin kuin sairaalamaailmaankin.

Valitulla tulee olemaan työparinaan Bystronicin laserleikkauskoneet. 2D- ja 3D-laserleikkausta tehdään joko yrityksen oman suunnittelumme pohjalta tai asiakkaan piirustuksien mukaisesti. Materiaalina pääsääntöisesti teräs, kupari, messinki, alumiini, titaani, rosteri ja alumiini. Työ on vuorotyötä.

Etsimällämme tekijällä tulisi olla aiempaa kokemusta laserleikkauksesta sekä mielellään hyvä kuvienlukutaito. Osaaminen ja kokemus koneistuksesta katsotaan suureksi eduksi. Valitun tekijän asenne on reipas ja rehti. Asiakas antaa mahdollisuuden sekä eväät uuden oppimiseen ja kehittymiseen joka päivä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työstä maksetaan palkkaa osaamisen ja kokemuksen mukaan.
Työsuhde alkaa yhteistyössä Go On Pohjanmaan kanssa.

Tarjoamme valitulle tekijälle:

- Vakituisen työsuhteen ja palkan sopimuksen mukaan
- Työsuhteen, jossa sinua arvostetaan
- Laadukkaan ja turvallisen työympäristön

Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7, huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Kiinnostuitko? Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti! Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi sekä liitä mukaan ansioluettelo ja mahdollinen suosittelija.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa yksikönjohtaja Jani Vainio; 0400-212741 tai [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Laserleikkaaja, Veslatec Oy, Vaasa

Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti