Skip to main content

Lastenhoitaja, 2 paikkaa, Lystilän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Lystilän päiväkoti, Lustikullantie 3 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2023 tai sopimuksen mukaan - 02.06.2024

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, tervetuloa joukkoomme!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Lystilän päiväkotiin: toista esiopetusryhmään, jossa on 18 lasta ja jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja yksi kot-lastenhoitaja sekä toista 3-5-vuotiaiden ryhmään, jossa on max. 21 lasta ja jossa työskentelee kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa. Työajat vaihtelevat arkisin klo 6-17.15 välillä. Vaihtoehtona on työskennellä myös päiväkotimme alle 3-vuotiaiden vuorohoitoryhmässä arkisin klo 6.45-22 välillä. Joka ryhmässä toimii joko yksi tai kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa yhteistyössä 3-5 hengen tiimin kanssa. Työn alkamispäivästä voidaan neuvotella. Tulevan, uuden toimintavuoden (elokuusta 2023 alkaen) tiimit ovat vielä työn alla ja varmistuvat kesän aikana.

Lystilän päiväkoti on aloittanut toimintansa noin 14 vuotta sitten moderneissa, toimivissa ja avarissa tiloissa. Lystilässä on kuusi lapsiryhmää, joista yhdessä tarjotaan keskitetysti iltahoitoa arkisin klo 22 saakka etukäteen varatun, perustellun hoidon tarpeen mukaan. Kesä- ja joulupäivystysaikoina työssäolevien työntekijöiden työvuorot voivat vaihdella arkisin klo 6-22 välillä, etukäteen sovitusti.

Päiväkotimme sijaitsee kauppakeskus Jumbon läheisyydessä, josta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Päiväkotimme lähellä on kirjasto, leikkipuisto, liikunta-alueita ja muutamia hyviä luontoretkikohteita.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innovatiivista, joustavaa ja asiakaslähtöistä työotetta sekä sitoutumista työhön ja työyhteisöömme. Lystilä tarjoaa työntekijälle iloisen, avoimen ja ammatillisen työyhteisön, johon myös uudet ideat ja ajatukset ovat tervetulleita. Pienryhmätoiminta on vakiintunut osa arkeamme ja ryhmien välillä tehdään yhteistyötä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 1.8 alkaen 2400 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aikaisempaan kokemukseesi perustuvaa työkokemuslisää (3-8%) 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Mahdolliset ilta- ja yötyöt maksetaan rahakorvauksena.


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Piia Gynther

050-3145591

[email protected]

Tavoitettavissa pääsääntöisesti virka-aikana (klo 9-15 välillä), voi jättää myös tekstiviestin tai sähköpostia.


Varajohtaja 

Anna-Liis Teder, esiopetus

050-3145624


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 09.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lastenhoitaja, 2 paikkaa, Lystilän päiväkoti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 09.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti