Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä, Kirkkonummi

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen lasten ja nuorten erityisen tuen palveluissa, Kirkkonummen lastensuojelun avohuollon tiimissä on avoinna sosiaalityöntekijän virka. Olet osa laajempaa avohuollon sosiaalityön verkostoa ja pääset rakentamaan sekä kehittämään yhtenäistä lastensuojelua koko alueelle.

Toimitilamme ovat Kirkkonummelle ovat uudessa Hyvinvointikeskuksessa, joka kokoaa kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alle. Lastensuojelun avohuolto on kolmannessa kerroksessa, mihin on keskitetty lapsiperheiden palvelut. Yhteistyökumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö Kirkkonummella on sujuvaa. Jokaisella työntekijällä on työpiste hyvinvointikeskuksessa ja hiljaisen työskentelyn tiloja on riittävästi.

Lastensuojelun avohuollon tiimissä on kuusi sosiaalityöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa. Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijät tekevät suunnitelmallista työtä. Kirkkonummella perhesosiaalityön ja lastensuojelun palveluyksikön työntekijöiden työtä ja työhyvinvointia tukevat hyvät rakenteet ja vahva esihenkilöiden tuki. Meillä on käytössä systeeminen työote ja systeemiset case-tiimit. Tarjoamme säännöllisen työnohjauksen ja mahdollisuuden joustavaan etätyön tekemiseen.

Tämän lisäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa kattavan työterveyshuollon lisäksi Epassi- edun. Epassi- edun voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Kelpoisuusehto sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Edellytämme tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työskentelyotteeseen on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja hyvinvointialueen rakentuessa kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa lapsiperheiden erityispalvelujen yksikköpäällikkö Maria Alanko, 040 483 8262
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka on 3968,40 e/kk.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-749-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 21.11.2023 00:01
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 0d803d0d-d988-40e8-84fd-016e3cc0f7f8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti