Skip to main content

Lattia-asentaja laivateollisuuteen, Turun telakka

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme asentajia Turun telakalle. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta motivoituneelle tekijälle on tarjolla myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Monipuolisessa työnkuvassa pääset mm. auttamaan epoksi- ja polyuretaanimassalattioiden asennuksissa. Toivomme aikasempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä, tai muuta työkokemusta jota pystyy soveltamaan tässä tehtävässä. 

Tarjoamme nuorekkaan työyhteisön kansainvälisessä ympäristössä. Ammattitaidon karttuessa sinulla on mahdollisuus päästä myös ulkomaan työkeikoille mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Lehtovaara / 0504733557 / etunimi.sukunimi(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lattia-asentaja laivateollisuuteen, Turun telakka

Turku
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti