Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lead Engineer, Boiler Engineering

Oletko kiinnostunut työskentelemään Sellu- ja energiatoimialan teknologioiden ja suunnittelutyön parissa?

PES (Pulp & Energy Solutions) liiketoimintayksikkö toimittaa modernisointeja sekä kunnossapito- että varaosapalveluita sellu- ja energia -asiakkaille. RST-teknologiayksikkö keskittyy voimakattiloihin, soodakattiloihin, haihduttamoihin ja ympäristönsuojelujärjestelmiin sekä näihin liittyviin teknologioihin.

Haemme nyt omatoimista suunnittelutyön osaajaa suunnittelutiimiin Tampereelle. Toimenkuvassa vastaat sinulle nimettyjen modernisointi-, kunnossapito- sekä takuuprojektien suunnittelun toteutuksesta ja suunnittelutyön ohjaamisesta. Tehtävä pitää sisällään monipuolisia projekteja globaalisti kattilasuunnittelun osa-alueelta.

Edellytykset
 

Osaaminen ja kokemus voima- ja soodakattilateknologioiden suunnittelutehtävistä katsotaan eduksesi tehtävää täytettäessä. Lisäksi tehtävässä sinua menestymään auttavat: 

  • kokemus suunnittelusta sekä suunnittelutyökalujen käytöstä (esimerkiksi SolidWorks, Autocad ja PDMS/E3D)

  • kokemus painelaitesuunnittelusta

  • kyky toimia ja suoriutua työtehtävistä itsenäisesti moniprojektiympäristössä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (DI, Ins.)

  • tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja suunnitelmallinen työskentelyote

  • kyky kommunikoida ja raportoida sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi

Tarjoamme
 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa, vastuullisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä laitos- ja mekaniikka suunnittelun parissa. Meillä Lead Engineerit tyypillisesti osallistuvat projektin jokaiseen vaiheeseen, myynti aineiston laatimisesta aina valmistuksen- ja asennuksen tukemiseen. Osana kansainvälisiä kunnossapito ja modernisointiprojekteja sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan alan todelliseksi monitaituriksi.

Voit tutustua Valmetiin työnantajana osoitteessa:

https://www.valmet.com/fi/valmet-yrityksena/ura-valmetilla/miksi-valmet/

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Saarela (Manager, Engineering), p. 0503178159 tai [email protected].

Lähetä hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.6.2023. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Olethan nopea, sillä etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
 Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lead Engineer, Boiler Engineering

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti