Skip to main content

Ledare inom småbarnspedagogik

Svenska bildningstjänster (Svebi) rekryterar en ledare inom småbarnspedagogik från 01.01.2023 för Storängens daghem och förskola och Ivisnäs daghem. Är det du?

För att framgångsrikt arbeta som ledare inom småbarnspedagogiken ska du utgående från din kompetens och erfarenhet se varje barns, vårdnadshavares och personals egenvärde och bemöta hen på ett jämlikt och uppmuntrande sätt. Ledaren stödjer, tillsammans med personalen, varje barns möjligheter att leka, lära och utvecklas samt att uppnå sin egen potential i början av sin lärstig. Daghemmet och förskolan samarbetar med skolan för att tillsammans erbjuda kontinuitet på lärstigen för varje barn.

Ledare inom småbarnspedagogik leder och verkar i nätverk. Social kompetens, coachande ledarskap, respektfullt bemötande och problemlösande förhållningssätt är egenskaper som ger förutsättningar att lyckas som ledare. Du ska vara en god personalchef, van vid att samarbeta med vårdnadshavare och se självledarskap som en betydelsefull del av ledarskapet.

Svenska bildningstjänster skapar förutsättningar för och stödjer sina ledare i deras dagliga arbete. Ledarna i småbarnspedagogik är en välfungerande grupp som arbetar för och med varandra. Tillsammans med rektorer och övriga ledare inom Svebi arbetar vi för en hållbar framtid för alla Esbobor, unga som äldre.

Stoängens daghem och förskola är beläget i stadsdelen Esboviken i Esbo. I samma fastighet som Storängens skola med åk 1-6. Nära intill Västerleden och på gångavstånd från metron i Esboviken. För tillfället har Storängen fyra barngrupper inom småbarnspedagogik och två grupper inom förskoleundervisning. Ivisnäs daghem är beläget i Ivisnäs på gångavstånd från metrostationen Kaitans. Ivisnäs har två barngrupper inom småbarnspedagogik.

Om jobbet som ledare inom småbarnspedagogik intresserar, så ser vi fram emot din ansökning!

Arbetsplats och adress: Storängens daghem och förskola, Rektorsgränden 4 / Ivisnäs daghem, Ivisnäsvägen 1
Arbetstid: 38,25 h/vecka
Jobbet är tillsvidare.
Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik ( 540/2018). Behörighetsvillkoren för uppgiften som föreståndare som ansvarar för verksamheten vid ett daghem är behörighet för uppgiften som lärare eller socionom inom småbarnspedagogik enligt 26 eller 27 § eller minst pedagogie magisterexamen samt tillräcklig ledarskapsförmåga. Fullföljda magisterstudier bör vara avklarade enligt nuvarande lag senast år 2030.
Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter: Förmåga att leda strategi och personal.
Kunskaper i frågor gällande Plan för småbarnspedagogik och Läroplan för förskoleundervisningen.
Kunskap att leda processer inom småbarnspedagogik.
Ett utvecklingsorienterat förhållningssätt.
Samarbetsförmåga och flexibilitet.
Kommunikationsfärdigheter.
Utmärkta kunskaper i svenska.
Goda kunskaper i finska.

Den valda ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993)

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social-och hälsovårdssektorns anställda och och hos dem som arbetar med barn under skolåldern. https://www.esbo.fi/sv-FI/Jobb_och_foretagsamhet/Esbo_som_arbetsgivare/P...(9560)

Vi värdesätter goda kunskaper i engelska.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1090-23/sv_SE
Ytterligare upplysningar ger: Ledande daghemsföreståndare Tove Nummelin-Lång, 046 877 3146, [email protected]
Työpaikan osoite: Rektorsgränden 4, 02360 Espoo
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 3661,68 €/månad
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 07.06.2023 12:45
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/e29715a8-c...
Ilmoitus jätetty: 24.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e29715a8-c8c8-4c6c-af39-1d7fd42de4ff

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti