Skip to main content

Lehtori: englanti ja ranska

Määräaikainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 5, Pukinmäenkaaren peruskoulu

Työavain: KASKO-01-1326-23
Haku Päättyy: 03.10.2023 klo 16:00
Palvelussuhde: 23.10.2023 - 19.12.2023
Työpaikan osoite: Kenttäkuja 12, 00720

Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme Pukinmäenkaaren peruskouluun englannin ja ranskan opettajaa lukukauden loppuun saakka. Tehtävään kuuluu A-englannin opetusta vuosiluokilla 3-9 ja B2-ranskan opetus vuosiluokille 8 ja 9, yhteensä opetusta on 21 viikkotuntia.

Koulumme on Pukinmäen moni-ilmeisen kaupunginosan lasten ja nuorten lähikoulu. Koulussa on myös liikuntapainotus ja kilpaurheilijoiden Urheiluakatemia-linja, joihin oppilaat valitaan soveltuvuuskokeella. Järjestämme Liikkuva koulu -toimintaa sekä liikuntatapahtumia koulun kaikille luokille. Koulussa on myös alueellisia erityisluokkia ja koko kaupunkia palvelevia erityisluokkia pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaille.

Pukinmäenkaaren peruskoulussa on noin 1000 oppilasta ja sen moniammatilliseen työyhteisöön kuuluu yli 100 työntekijää. Toimimme kolmessa toimipisteessä. Koulua johtaa rehtorin lisäksi kaksi virka-apulaisrehtoria ja avustajien esihenkilönä palveluvastaava. Koulu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä opettajana ja yhteisömme tunnetaan kannustavasta ilmapiiristään. Uusille työntekijöille järjestämme perehdytysohjelman.

Tutustu koulumme kotisivuihin (https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/pukinmaenkaaren-peruskoulu) ja toimintaamme Instagramissa @puksunpk.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Luemme eduksi kokemuksen kielten opetuksesta perusopetuksessa.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Virka-apulaisrehtori Ilppo Kivivuori
09 310 26025
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/peruskoulut/fi/koulut/pukinmaenkaaren-peruskoulu/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lehtori: englanti ja ranska

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti