Skip to main content

Leipuri Villähteen leivälle

HAEMME LEIPURIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN!
Mitä etsimme

Haemme leipomoon nyt uutta, ammattitaitoista leipuria vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Aikaisempi kokemus teollisesta leipomisesta ja prosessituotannosta katsotaan eduksi. Tehtäviin sisältyy ammattileipurin tehtävät aina taikinan teosta, laitehallintaan, paistoon ja laadunvalvontaan.

Onko sinulla asenne kohdillaan ja halu liittyä kehittyvään yritykseen? Arvostamme kovasti hyvää tekemisen meininkiä ja positiivista otetta työntekoon. Olemme FSSC 22000 -laatusertifioitu leipomo, joten korkealaatuisten tuotteiden lisäksi arvostamme siistiä ja puhdasta työympäristöä. Olet valmis tekemään fyysistä työtä ja sinulla on valmius tehdä vuorotyötä. Opastamme ja koulutamme työtehtäviin ja pyrimme antamaan kaiken mahdollisen tuen, että onnistuisit työssäsi.

Mitä odotamme

Tärkeämpänä pidämme mielenkiintoa leipomoalaa kohtaan sekä toimeen tarttuvaa asennetta. 

Odotamme työntekijältä

- vähintään 2–3 vuoden kokemusta leipomoalasta

- mielenkiintoa teollista leipomoalaa kohtaan

- tehtävään sitoutumista

- hygieniapassia

- valmiutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammatillisesti modernin työympäristön sekä mahtavat työkaverit.

Vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. 

Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamista linjaleipurina.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kasvavaan ja kehittyvään yritykseen, jossa on mukava, hektinen ja mutkaton työilmapiiri. Ammatillisesti modernin työympäristön, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Työt alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae nyt

Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezy.lahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leipuri Villähteen leivälle

Eezy Oyj
Kymenlaakso
Kouvola
Päijät-Häme
Lahti
15560 Nastola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti