Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Leiriohjaaja, kesätyö, Näyttelykeskus WeeGee

Näyttelykeskus WeeGee on kahden museon, Espoon modernin taiteen museo EMMAn ja KAMU Espoon kaupunginmuseon, Mauri Kunnas-näyttelyn sekä Futuro-talon muodostama taide- ja kulttuurikohde Espoon Tapiolassa.

Näyttelykeskus WeeGeellä järjestetään alakouluikäisille lapsille suunnattuja viikon mittaisia päiväleirejä kesäkuussa 5.6. alkaen. Leirien sisällöstä vastaa Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA - Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Arkki Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu, Museo Leikki sekä Suomen Kello- ja korumuseo Kruunu.

Haemme kesäleiriohjaajaa vastaamaan kesäleiripäivien sujuvasta toteutumisesta. Työ tapahtuu viikoilla 22-25 (31.5.-22.6.2023). Lisäksi leirejä valmistellaan huhtikuussa erikseen sovittavana päivänä, joka sisältää työhön perehdytystä ja ohjelman suunnittelua sisältävä leiri-infopäivä. Leiriohjaaja ja -avustajat suunnittelevat myös alustavan sisällön huhtikuun aikana. 31.5.-2.6. ovat leiriohjaajan ja -avustajien yhteiset käytännön valmistelupäivät.

Leiriohjaajan vastuutehtävänä on toimia leiriläisten käytännön apuna ja vastata leiripäivän kulusta. Leiriohjaaja toteuttaa ja organisoi leirille myös omaa ohjelmasisältöä, jonka teemana ovat Mauri Kunnas -näyttely ja Futuro-talo. Lisäksi leiriohjaajan vastuulla on leiriläisten päivittäisen iltapäiväohjelman suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä leiriavustajien kanssa.

Työhaastattelut järjestetään viikolla 9. Kutsut haastatteluihin sovitaan viikon 8 aikana. Valinnasta ilmoitamme viikolla 10.

Työpaikan nimi ja osoite: Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Työaika: klo 8-17 välillä vaihtelevasti. Viikkotyöaika 36 h 15 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtainen palkka: 2000 €/kk (huomioithan, että työsuhteen pituus on alle kuukauden)

Kelpoisuusvaatimukset: Leiriohjaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tehtävässä edellytetään vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, innokkuutta, organisointikykyä ja nopeaa reagointikykyä.
Leiriohjaajalla tulee olla aikaisempaa kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta ja toiminnan järjestämisestä, esimerkiksi kerhotoiminta, partio ja askartelu- tai liikuntaohjaus.

Arvostamme työhön soveltuvaa koulutusta tai opintoja. Ensiaputaidot lasketaan hakijalle eduksi. Työ sopii erityisesti opettajaksi opiskeleville.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa kulttuurituottaja Sirpa Tikkanen sähköpostitse [email protected]
Työpaikan osoite: Ahertajantie 5, 02100 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2000 €/kk
Työ alkaa: 31.5.2023 - 22.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk
Haku päättyy: 22.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-23-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 31.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11816221

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Leiriohjaaja, kesätyö, Näyttelykeskus WeeGee

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Kesätyö

Julkaistu 22.02.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti