Skip to main content

Lektor i elevhandledning i grundskolan, Mattliden

Vi söker en engagerad elevhandledare för årskurserna 7-9. Du har ett strukturerat, kreativt arbetssätt och är duktig på att inspirera och motivera våra elever i studieteknik och i valet av fortsatta studier.

Du ansvarar för PRAO-perioderna, tillvalen och GEA samt deltar i arbetet kring den utvidgade läroplikten och har ett tätt samarbete med övriga kollegor i staden. Därtill finns du tillhanda beträffande intensifierad elevhandledning.

Skolans namn och adress: Mattlidens skola, Mattliden 1, 02230 Esbo

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar 1.8.2023.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i elevhandledning för grundskolan

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

En lärare som undervisar i den grundläggande utbildningen skall ha utmärkt förmåga att använda skolans undervisningsspråk i tal och skrift.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter en sund elevsyn samt förmåga och intresse att utveckla och samarbeta för att på ett positivt sätt främja elevernas välmående och inlärning samt förtrogenhet med innehållet i grundskolans läroplan.

Vi söker en engagerad timlärare som fångar och motiverar eleverna till att upptäcka, lära och utvecklas. Du är kunnig inom ditt yrkesområde och har god förmåga att leda.
Vår skola behöver en lärare som vill vara med och utveckla skolans undervisning och vill arbeta med elevers utveckling och lärande ur ett helhetsperspektiv. Du kommer ha ansvar för förberedelse, genomförande och uppföljning samt bedömning av undervisning.

Mattlidens skola är en sammanhållen grundskola med årskurserna 1-9. Skolan har drygt 780 elever och 80 lärare. Mattlidens skola är en del av Mattlidens skolcentrum med både daghem, förskola, grundskola och gymnasium på samma backe.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger Ulrika Willför-Nyman, rektor 0468773641
Työpaikan osoite: Mattliden 1, 02230 ESPOO
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-3035-22/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11881222

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lektor i elevhandledning i grundskolan, Mattliden

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Synthesia
Kööpenhamina
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kangasala
Barona Rakennus
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti