Skip to main content

Primary tabs

Liikenneasematyöntekijä

Haemme Shell HelmiSimpukkaan Kalajoelle ahkeraa LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ vuoden määräaikaiseen projektityöhön.

                                                                                                        

Tehtäviisi kuuluvat

- asiakaspalvelu
- kassatyöskentely 
- vitriinituotteiden valmistus ja esillepano
- ruoka-annoksien valmistus
- tuotejärjestely ja
- yleisestä siisteydestä huolehtiminen

Odotamme

Odotamme sinulta reipasta ja iloista asennetta asiakaspalveluun. Olet huolellinen, joustava ja kiire ei haittaa. Hyvillä tiimityöskentelytaidoilla saatte työporukalla luotua onnistuneen asiakaskokemuksen vuorokauden ajasta riippumatta. Olethan myös täysi-ikäinen.

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Älä kuitenkaan jätä hakemusta täyttämättä, jos sellaista ei löydy, sillä kaikki on opeteltavissa. Pääasia on, että sinulta löytyy intoa, halua oppia ja olla asiakaspalvelussa. Hygieniapassi on toivottava, mutta senkin pystyt suorittamaan työn lomassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle aluksi vuoden määräaikaisen työsuhteen ja sen jälkeen vakituisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa sekä mielenkiintoisen työn asiakasrajapinnassa. Työ on kolmivuorotyötä maanantaista sunnuntaihin painottuen kaikkiin vuorokauden aikoihin. Töitä on keskimäärin 80h/3vk. Lisäksi saat hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Huomioithan, että liikenneasema on auki 24/7.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa pian jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.                                            

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasematyöntekijä

85140 Kalajoki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti