Skip to main content

Liikenneasematyöntekijä

Liikenneasema Mäkipeura on perustettu jo vuonna 1973 ja palvelee asiakkaitaan uusissa vuonna 2014 rakennetuissa tiloissa. Mäkipeura sijaitsee aivan nelostien varrella Tervolan Peurassa ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman huoltamon palveluita. Mäkipeuralta löytyy jokaiselle mielekäs ruokailuvaihtoehto, omien kahvilan tuotteiden, buffetin ja a la carten lisäksi saatavilla on Kotipizzan ja Hesburgerin maukkaat valikoimat. Käy tutustumassa nettisivuihin www.makipeura.fi

Liikenneasema Mäkipeura etsii nyt  reipasta 

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Liikenneaseman työtehtävät ovat monipuoliset laajan palveluvalikoiman johdosta. Tässä työssä et kyllästy ja jokainen päivä on erilainen. Työtehtävät ovat vaihtelevat ja monipuoliset, välillä palvelet asiakkaita hymyssä suin kassalla, toisinaan on kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä, pöytien siivousta, välillä pääset valmistamaan maukkaita Hesburger -annoksia. Toisena päivänä vuorossa on pizzan tekoa.

Tämä on työ henkilölle joka pitää monipuolisista työtehtävistä ja haluaa vaihtelua päivään. Työtehtäviin perehdytetään asia kerrallaan, joten sinun ei tarvitse osata kaikkea ennestään, kunhan sinulla on kyky oppia ja omaksua asioita sekä positiivinen asenne kohdallaan.

Työajat ovat sovittavissa ja mahdollisuus tehdä pitempää päivää joten, jos kuljet töissä kauempaa, niin sinun ei tarvitse joka päivä ajaa pitkää työmatkaa. Myös kimppakyydit ovat mahdollista. Töitä tehdään jokaisena viikonpäivänä.

Työyhteisö on parinkymmenen hengen porukka, jossa jokaisen työvuorotoiveet pyritään huomioimaan ja hyvästä yhteishengestä ja työilmapiiristä pidetään huolta.

Työajat ovat vaihtelevat ja tapahtuvat 06-21 välillä. Työ on jatkuvaa ja kokoaikaista, mutta myös osa-aikaisia työtehtäviä on tarjolla.
Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta ravintola-alalta katsomme sen eduksi, enemmän kuitenkin merkitsee oma asenteesi, halu oppia ja oma-aloitteisuus. Palkkaus on sopimuksen mukaan ja työsuhteessa noudatetaan maravan tes:iä.

Sopiva tekijä pääsee heti hommiin, joten älä viivyttele hakemuksen jättämisen kanssa!

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan myös ansioluettelosi.

****

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Sari Kummu tai Anu Grönlund
Eezy Kemi-Tornio
p. 040-3075801/Sari tai 0400-440834/Anu 
[email protected]

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 350 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasematyöntekijä

Eezy Henkilöstöpalvelut
95300 Tervola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti