Skip to main content

Liikenneasematyöntekijä (30h/vko) Neste K Lapintuuli, Kemi

Hakuaika alkaa: 10.07.2024
Hakuaika päättyy: 25.07.2024

Oletko sinä Lapintuulen rempseän tiimin uusin jäsen? Haemme reipasta ja innostunutta liikenneasematyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen (30h/vko).

Neste K Lapintuuli on 24/7 palveleva liikenneasema nelostien varressa Kemissä. Palveluihimme kuuluu Koon keittiö ja lounas, kahvilapalvelut, Kotipizza, pakettipalvelut sekä monipuolinen myymälä.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Liikenneasematyöntekijänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu, astiahuolto, kuormien purku, siisteyden ylläpitäminen sekä liikenneaseman muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta.

Toivomme sinulta:

  • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteista ja joustavaa asennettasekä paineensietokykyä
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • valmiutta työskennellä 3-vuorotyössä

Tarjoamme sinulle:

  • loistavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • aseman omat monipuoliset henkilöstöedut

Kokemus kaupan-/ravintola-alalta on plussaa mutta ei pakollista sillä perehdytämme työhön. Työt alkavat elokuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 25.7.2024 osoitteeseen [email protected]. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Susanna Ruokanen, puh. 040-5057987, sähköposti [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta liikenneasemasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasematyöntekijä (30h/vko) Neste K Lapintuuli, Kemi

Kesko Oyj Kauppiaat
Kemi
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti