Skip to main content

Liikenneasematyöntekijä, Juustoportti Kuopio

Haemme liikenneasematyöntekijää Juustoportille Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen!

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset liikenneaseman työtehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, vitriinituotteiden tekeminen ja astiahuolto. Töitä tehdään kahdessa vuorossa, jotka sijoittuvat ma-su klo 6:30-21:15 välille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun taitteessa. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja tunteja sinulle kertyy keskimäärin 60h/3vko. Palkkaus osaamisen mukaisesti hotelli- ja ravintola-alan TES (MARA) pohjalla.

Hakemamme liikenneasematyöntekijä on innokkaalla asenteella varustettu oppimishaluinen tekijä. Alan kokemus luetaan eduksi, mutta otamme myös huomioon kevyemmät hakijat, eli älä siis epäröi jättää hakemustasi! Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen. Ennen työn aloitusta tarvitset hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen. Plussaa on, jos sinulta löytyy anniskelupassi tai veikkausosaamista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä asiakaspalvelu tapahtuu suomeksi. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Olethan täysi-ikäinen.

Tässä työssä on erinomainen mahdollisuus kehittää omaa osaamista ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä. Hae siis mukaan Juustoportin työporukkaan ilmoituksen linkin kautta!

Hae paikkaa viimeistään 24.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikenneasematyöntekijä, Juustoportti Kuopio

Barona HoReCa
Kuopio
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti