Skip to main content

Liikennemyymälätyöntekijä

Etsimme nyt innokkaita, oma-alotteisia ja ravintola-alasta kiinnostuneita henkilöitä. Aiempaa kokemusta alalta ei tähän tehtävään vaadita!

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelutyölle? Nautitko haasteista ja monipuolisesta työstä?

Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä. Työ vaatii paineensietokykyä, ripeyttä sekä erinomaista asennetta työskentelyyn. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa mahtavaa työporukkaa. Yhteishenki on jo nyt huippu, joten toivomme, että myös sinä olet omalta osaltasi vaikuttamassa siihen positiivisesti.

Liikennemyymälätyöntekijän työ on vaihtelevaa ja monipuolista - päiväsi eivät taatusti ole samanlaisia. Me opastamme työtehtäviin - yksin ei tarvitse töitä tehdä! Mikäli siis olet jo alan ammattilainen tai työuraa aloitteleva nouseva tähti, laita rohkeasti hakemuksesi, tarjoamme vakituisen työsuhteen ja tunteja keskimäärin 30 viikossa.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi, mutta älä anna sen puuttumisen olla esteenä hakemiselle - neuvomme miten saat sen näppärästi suoritettua!

Kiinnostuitko? Laita meille heti työhakemus oheisen linkin kautta; käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 02.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikennemyymälätyöntekijä

ABC Kauhava
62300 Kauhava
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti