Skip to main content

Liikunnanohjaajia

Fitness24Seven on Pohjoismaiden suurin kuntosaliketju, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita ja edullisia palveluita ympäri vuorokauden.

Oletko sinä Mikkelin Fitness24Sevenin uusi liikunnanohjaaja? Uudet työtilat odottavat alkuvuodesta 2024 ja etsinnässä on osa-aikaisia tekijöitä lähtökohtaisesti ryhmäliikuntaan. Aiempi kokemus ei ole välttämätön, mutta siitä on etua valinnassa. Asiakas kouluttaa tekijät tarvelähtöisesti. Aito kiinnostuneisuus liikunta-alaan ja ohjaustyöhön ovat tärkeässä roolissa, kun uusia ohjaajia valitaan. Liikunta- ja urheilutausta aurinkoisella asenteella on iso plussa. 

Valitut tekijät työllistyvät asiakkaan työntekijöiksi. Työtä on mahdollista tehdä verokortilla tai oman toiminimen kautta laskuttaen. Tuntipalkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Me haluamme sinut töihin, joten voit helposti jättää hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Eezy Henkilöstöpalvelut Mikkeli:

Satu Liukkonen puh. 040 758 0887

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikunnanohjaajia

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Savo
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pohjois-Pohjanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Lappi
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti